Rindu

Thursday, September 10, 2009

I rindu nak buka puasa dekat Perak dengan Nor and Sarah.

I rindu malas nak turun gi dining sebab dining lagi jauh dari kafe lepastu buka kat kafe mcm anak orang kaya padhal ptptn habis.

I rindu sambal telur yang gile pelik bau die and ayam kicap dekat dining.

I rindu hujan petang2 time amek makanan kat dining pastu polistrin tak dapat tutup habis sebab curi ayam plg besar. Kepak ayam tekeluar dari polistrin tu and kene tempias hujan.

I rindu baring dengan Sarah tepi handphone radio Nor tunggu azan nak buka padhal lupa nak solat Asar pastu Nor teriak suruh g solat.

I rindu tak perlukan internet dalam hostel.

I rindu tgk kakak2 senior tak malu jalan kat koridor pakai bra.

I rindu Wawa teman I berjaga sampai pagi. Dia macam kucing I.

I rindu kawan terjah masuk dalam bilik sambil nanges2 citer pasal problem boyfren2.

I rindu jadi bahu untuk kawan nangis.

I rindu bahu Sarah and Nor.

I rindu abang kafe hantar surat cinta dekat I and Sarah pulak yang terharu pastu tampal dekat dinding tepi katil dia. Surat cinta tu dalam english. Abang kafe tu pandai dan comel.

I rindu makan nasi lemak ayam pagi pagi dengan teh ais.

I rindu Sarah panggil I dari hujung koridor jerit jerit everytime dia balik kelas.

I rindu rebut toilet dengan Sarah, toilet paling bersih.

I rindu hasut Sarah utk clash ngan ex ex dia yang tak guna.

I rindu bahasa bahasa nor "lempang laju laju, akuteyyy mu kang, kome nak g ane?[first msg die hantar time aku part 1. aku pk "mampus tak layan budak perak sorang ni.aku tak phm msg ko."]"

dahla.esok smbung lg.bai

4 comments:

Nur Mariaminul Amalina said...

i pun rindu gak.
lalala~

chidat said...

apsal ko tak rindu aku?

adilah kimberly said...

asrama keee awwww

khairul Anwar tales said...

hurm..yo,u dulu hostel pe??dining bape??
wah senior u jln pki bra je erk..dasat2..xpnh nmpk lak..wakaka