Arol'sAstronauts

Tuesday, March 17, 2009


Sorry for the watermark yg sgt poyo and opacity tinggi.haha.

Arol, this ok?


Tak smpat bwat kawan die tutup mata. really2 sori yea?
I'll make the whole cover after u proceed this one

4 comments:

Azrul said...

cun! very nice.. apehal kaki bulu lebat? XD aku suro wat cam katun kanak2, ko wat detail. hehehe. tp aku ske.. letak je watermark ko kat both cover depan n blakang. so org tau ko buat. thanx a lot yo. sori aku br blk btg bjuntai, d whole week ade kat s.alam.

Gooseberry//Yo said...

ehh watermark tu utk blog ni jee..gile kau aku ltak kt album kau..hahahha ape la arol..ok ill try sending the file tomorrow nite camtu k?
size cd right?

ure on my ym kan?
if not this is the add

luckystary_Star@yahoo

Azrul said...

aku x on kot sok malam. try email la. nanti aku bukak kat lappy mak aku.

letak je watermark tu bwh 'marianova production'. letak je~ =)

thanx a lot yo. i'll pay u.

Gooseberry//Yo said...

tak tak.aku just tulis designed by gooseberry je.tulisan kecik hehe. marianova production tu nak tulisan camana?