Saturday, September 12, 2009

Asal bila ngantuk n pnat aku jd btchy gile. cant think straight and mcm sume bende aku cari point. mula mula aku x sedar tp lama lama sedar gak. me no like.
And kure asik pakse aku dok blakang seat krete sejak 2 menjak ni. die da jadi cam driver -___-"" . Ape pelik gile. kdg2 aku tetido atas beg kat krusi blakang time die drive. Rasa cam 5 tahun balik.

Arghh btchfitsssss coming through. Nite.

6 comments:

nutrition module said...

kena belajar cool!Can oatmeal cookies cool you down.

Gooseberry//Yo said...

yess..and choc chip cookies oso can....cukup gula tak?if not yo bleh bli...

nak choc chip kukisssss pwease

nutrition module said...

InsyaAllah. jgn selalu marah marah nanti cepat tua. tengok Mak. hehe. terlebih sudah

Gooseberry//Yo said...

btulbtulbtulllllllzzzzzzz.makk balik bole mtak org amek takk so malas la berkomuterr

DyanaYunus said...

npe dia suro yo duk blkg eh? blkg dia is it?
org kate klau laki suro duk blkg dia dlm kete sbb tkut anything happen as in accident dua2 slmt sbb dia elak then bhgn kiri kne dlu
ermm fhm x? haha

Gooseberry//Yo said...

hehe paaham rasanya. mcm cite motorcyclist yg sedih tu.alang suruh duduk seat blakang.
rasanya sbb mallas dgr yo becok2 kot haha