Vainpot

Friday, June 5, 2009

I'm gonna delEte few of perempuan vainpots kat facebook. Like seriously, menyemak, lagi2 bila aku pms. Dahla tak kenal sgt.

I just dont understand dgn perempuan yg suka sgt puji diri sendiri like "omggg **** so comel,,so sexy,so pretty".
Kalau kau semua tu, u wont be telling that to other ppl.
EVrything has a limit and being a vainpot you are, you should know your limit also.
Keep it to yourself la.
Kadang2 jadi overkonfiden ni menjelikkan ok?
Dahla facebook tu notify kan semua benda. Tak kuasa aku.
Chow.

Oh kalau laki vainpot tu, mmg dh kiamat la dunia. Takyah blog pasal tu pun takpa.

5 comments:

Igniz said...

Kalau lelaki tulis comel, hensem, or whatever, diorg cakap lelaki tu perasan..tapi kalau pompuan tulis, "*name diorg* cute, *name diorg* comel, *name diorg* hot", takpe plak..huhuhu..sungguh tidak adil..

anyway, sy stuju dgn cik yo..it's 'menjeliking'..:)

Nene Matahari said...

you'r not alone.haha

oh btw,hello yo.=)

Gooseberry//Yo said...

igniz: too much kan.

nene matahari: why hello :). thanks for reading my blog

Lareina said...

i just found this blog. and i feel you hahaha!

Gooseberry//Yo said...

hehe thanks lareina!