Sunday, March 8, 2009

Lebam gila nnak sambung bwat keje. Mtv me is doing fine, followed my sis's idea pasal beaver ke ape cept that my beaver looks a lot like chipmunk so I keep calling it chipmunk secare tak sngaje. Aiyo.


Tah bile ha nak siap. Malas seh nak bwat 2d animation ni sebnanye tapi dh flash ape sume tak blaja blaja lg,tepaksa la menghambakan diri. Post is getting boring n boring , sejajar dengan kehidupan sosial ku. Haha. The highlight of the week is eating oreos cicah susu ,hasil perbelanjaan kure. Sedap k so akan d highlight jugak. Dah tua tua ni kene start minum susu byk2 sket haa time zaman remaja dulu I kinda kurangkan tahap peminuman coz takut makin meninggi. Ah yeah, those were the days. I really dont like la being tall and all. Ingat lagi time form 2, I put an iron, tons of textbooks yg berat2 masuk dalam beg then bawak around the house[room la room] , in hopes of bantutkan diri coz at that time, the guy yg aku ske pendek dari aku. Hahaa. Siap ukur lagi kat dnding. Ada lagi kesan comel kat dinding akan ketakutan aku terhadap ketinggian.


I really miss home. And rasa cam nak pegi us lak. Mcm rindu nak bau udara lain. Gay gile kan.


Tapi still, aihhhh....


R i n d u.



Curi dari mespes om. Aksi dari smosh "RRRMMMM!". On d way ke kedai gas, di ptg hari, jakun malaysian. T_T

5 comments:

FaFaFa said...

awwwwwww.
the guy you like shorter than u?

i got this kind of situation b4.
adesss.
i wonder what happen to him.
taller? hahah XD

Gooseberry//Yo said...

hahaha hopefully.. but the guy i used to laik is still shorter than me la.. aiyo

Paiz said...

giler lawak pasal nk bantutkan diri tu hahahahah
bangang jugak manusie ni kadang2 eh xDDDD
mase i darjah 6 dulu, i sengaje wat my parents believe that mate i saket n i kene pakai spek. sbb budak yg i suke pakai spek
hahahaha bongok bongok bukan

DyanaYunus said...

paiz mmg bongok
entri ini lucu

Gooseberry//Yo said...

paiz: wahahhaa gile loser haha akhirnya dpt pakai spek tak in time utk ngorat dia?

yana: haha tu la pasal