Of broken hearted and money

Sunday, February 15, 2009

I hate the malay culture, parts of it. lagi2 yg involve money.
Despised it.
Malas nak ckp byk coz I'm just selfishly sedih.
Dont mention what I wrote here in real life k coz i dont really feel like talking about it.


Utk sape2 yang nak potrait on their shirt, the price is rm55 and above. Lagi besar lagi mahal. Kalau below, anggaplah ia underpaid and baik awak lukis sendiri kalau awak nak jugak .

Kalau simple cartoons, ranging from rm25-40. Tgh design and kaler gak.

Shoes, kalau full ACRYLIC , RM60-RM90(RM90 KALAU SGT SGT DETAIL)
Kalau corak simple and tak full. rm30


I design other stuff also if you want and sorry for the price, because customized thingies mmg mahal and kalau kamu tak percaya, kamu boleh search pricing die kat internet and with my tight schedule and all, ni yang saya mampu offer. Please dear customers sayang, saya akan bg 100% dalam semua seni yang saya buat jadi jgn risau, ape yang awak bayar, awak dapat balik. Fair and square.


Arol, gmbar album tu tak siap lagi. maybe next week or the week after ait?:D


Right, off now.

4 comments:

ayla said...

Yeah, cepat cepat cepat buat tempahan. Yo is talented. No doubt.

Azrul said...

hohoho.. xpe yo.. aku nye ko wat time ko da btol2 xde mende nk wat pon bole.. aku nye lagu pon bukannye sume da siap.. =)

FaFaFa said...

it's very hard to appreciate something like this kan.
kan kite bwat ngan sepenuh hati, i'll turn out great, so bayaq je la

haha :D

Gooseberry//Yo said...

ayla: haha thanx. God, I miss you :(

Arol: thanx arol :) will do

fa: yeas and usually susah gile nk explain y the pricing is tis and dat.